PZU APOTEKA     Tivat TIVAT
1
2
3
4
5
6

Najave promocija

U našoj Apoteci povremeno se organizuju promocije preprata, kako onih za prevenciju raznih oboljenja tako i kozmetičkih brendova.

Pratite novosti na sajtu i informišite se na vrijeme o promocijama!

ARHIVA PROMOCIJA

IZDVAJAMO

Društvena odgovornost

BRIGA O PACIJENTIMA - Naša moralna odgovornost je, da u smislu očuvanja zdravlja, učvrstimo simbiozu sa pacijentima kroz poštovanje njihove ličnosti, kroz davanje nepristrasnih preporuka o liječenju i održavanju zdravlja, kao i prevenciji bolesti, kroz brojne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode u apoteci.

BRIGA O ZAPOSLENIMA - Briga o zaposlenima je veoma važan aspekt našeg društveno odgovornog poslovanja. Motivacija zaposlenih, njihovo zadovoljstvo, zaštita na radu, zdravstvena zaštita kao i usavršavanje kroz adekvatnu edukaciju, predstavlja kako lični,tako i kompanijski napredak.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE - Svjesni važnosti očuvanja i zaštite životne sredine, naše Apoteke odlikuje visoka društvena odgovornost, pa smo samim tim veoma uključeni u aktivne procese.

ODNOSI SA DRUŠTVENOM ZAJEDNICOM - Naše Apoteke su otvorene za nove poduhvate, promjene i usavršavanja. Poseban akcenat dajemo na neprestanom usavršavanju stručnog kadra, u nadi da ćemo tako privući novi zainteresovani stručni kadar i s njima nesebično podijeliti naša iskustva i znanja.


za korisnike usluga

Način plaćanja

GOTOVINA & PLATNE KARTICE (sve banke)!

tradicionalno & moderno

Našu Apoteku odlikuje spoj tradicionalnog i modernog apotekarstava, pa samim tim, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za zdrav način života.

saradnja

Kako bi obezbjedili širok asortiman proizvoda, za potrebe svih uzrasta, naša Apoteka ima odličnu saradnju sa svim veledrogerijama u Crnoj Gori.

laboratorija

U okviru Apoteke, nalazi se dobro snabdjevena labaratorija, koja postoji još od osnivanja apoteke. U njoj se spravljaju magistralni i galenski preparati.

Licence

Farmaceuti posjedjuju licence za rad kao i mnogobrojne sertifikate za učešće na stručnim skupovima gdje dobijaju dodatnu edukaciju iz raznih oblasti.


utisci korisnika usluga

...