PZU APOTEKA     Stari Grad BAR
1
2
3
4
5
6

Aktuelni savjeti & akcije

IZDVAJAMO

Najave promocija

Pratite novosti na sajtu i našoj facebook grupi i informišite se na vrijeme o promocijama!

ARHIVA PROMOCIJA

Licence

Farmaceuti posjedjuju licence za rad kao i mnogobrojne sertifikate za učešće na stručnim skupovima gdje dobijaju dodatnu edukaciju iz raznih oblasti.

Vizija

Usluge, stručnost, znanje i vještine su vizije Apoteke 'Stari Grad' uz kontinuiranu afirmaciju najnovijih dostignuća iz oblasti farmacije.

proizvodi

Pacijentima stoje na raspolaganju gotovi proizvodi, galenski preparati i magistralni preparati (formulisani za pojedinačnog pacijenta).

kadar

Stručni kadar zaposlen u apoteci maksimalno pruža farmaceutsku zdravstvenu zaštitu. Kadar se kontinuirano stručno usavršava i prati novitete.


apoteka

Društvena odgovornost

Naša Apoteka značajno je motivisana na unapređenje, promociju zdravlja i prevenciju bolesti. U tom smislu učestvuje i obelježava značajne datume iz kalendara javnog zdravlja. Davanjem stručnih savjeta utiče na podizanje kvaliteta i načina života građana u cjelini. Svoju aktivnost razvija u skladu sa propisima Evropske Unije za javno zdravlje. Naša apoteka upravlja odgovorno zaštitom životne sredine. Ovo postiže stalnim poboljšanjem usluga, opreme i poštovanjem zakonske regulative.

Utisci korisnika usluga

...

...