novosti portala apoteka

Predstavljanje Apoteka

Nastavljeno predstavljanje Apoteka u CG. Uskoro novi sadržaji web portala i aktivacija određenih linkova...

II faza predstavljanja Apoteka

II faza predstavljanja Apoteka u Crnoj Gori, koja je kasnila zbog još uvijek aktuelne - nedovršene I faze predstavljanja, biće započeta 20. avgusta 2015. godine. Do tada, u toku je predstavljanje preostalih Apoteka - članica portala u I fazi predstavljanja.

Apoteka 'Stari grad' - bar

Apoteka 'Stari grad' - Bar - ABBOTT-ov mjerač šećera u krvi PRECISION XCEED možete kupiti u našoj Apoteci po promotivnoj cijeni od 20,00 Eur!

Predstavljanje apoteka

U toku je predstavljanje sljedećih apoteka u opštinama Podgorica, Bar, Budva, Nikšić, Tivat, Bijelo Polje i Kolašin:

Apoteka 'Sveti Luka' - Podgorica, Apoteka 'Magnolija' - Tivat, Apoteka 'Poen' - Tivat, Apoteka 'Melem' - Nikšić, Apoteka 'Pharmacity' - Sutomore, Apoteka 'Pharmacity' - Podgorica, Apoteka 'GMG Bar' - Bar, Apoteka 'GMG Šušanj' - Bar, Apoteka 'GMG Sutomore' - Sutomore, Apoteka 'Cosmetics Pharmacy 1' - Podgorica, Apoteka 'Cosmetics Pharmacy 2' - Podgorica, Apoteka 'Cosmetics Pharmacy 3' - Podgorica, Apoteka 'Cosmetics Pharmacy 5' - Podgorica, Apoteka 'Cosmetics Pharmacy 4' - Bar, Apoteka 'Prima Pharm' - Podgorica, Apoteka 'Kalina' - Kolašin, Apoteka 'Vigor' - Nikšić, Apoteka 'Tea Medica 5' - Nikšić, Apoteka 'Stari grad' - Bar, Apoteka 'Stela Alba 1' - Bar, Apoteka 'Stela Alba 2' - Bar, Apoteka 'Popović' - Bar, Apoteka 'Tea Medica 3' - Bar, Apoteka 'Tea Medica 4' - Budva, Apoteka 'Viva' - Budva, Apoteka 'Duletić' - Budva, Apoteka 'Popović' - Budva i Apoteka 'Stari grad' - Budva.

Predstavljena apoteka

Kreirana je 12ta prezentacija. Predstavljena apoteka je u opštini Nikšić - Apoteka 'Remedia 2' - Nikšić. Uskoro se očekuje predstavljanje u Baru, Podgorici i Budvi, kao i predstavljanje apoteka u opštini Tivat.

Predstavljena apoteka

Kreirana je 11ta prezentacija. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Nikšić - Apoteka 'Remedia 1' - Nikšić.

Predstavljena apoteka

Kreirana je 10ta prezentacija. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Bar - Apoteka 'Vitamin +' - Bar. Uskoro se očekuje dalje predstavljanje u Nikšiću.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija 9te Apoteke. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Budva - Apoteka 'Uniprom Pharm 2' - Bečići. Uskoro se očekuje predstavljanje Apoteka u Baru.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija 8me Apoteke. Predstavljena apoteka je u opštini Nikšić - Apoteka 'Uniprom Pharm 1' - Nikšić. Uskoro se očekuje predstavljanje Apoteke 'Uniprom Pharm 2' - Bečići.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija - predstavljanje 7me Apoteke u okviru web portala apoteka u Crnoj Gori. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Budva - Apoteka 'Herbora 2' - Petrovac. Želimo Vam ugodno pretraživanje stranica apoteke.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija 6te Apoteke. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Budva - Apoteka 'Herbora 1' - Bečići.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija 5te Apoteke. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Bijelo Polje - Apoteka 'Stanić'. Uskoro se očekuje predstavljanje Apoteka 'Herbora'.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija - predstavljanje 4te Apoteke u okviru web portala apoteka u Crnoj Gori. Predstavljena apoteka je sa lokacijom u opštini Nikšić - Apoteka 'Latković'. Želimo Vam ugodno pretraživanje stranica apoteke.

Nova predstavljanja

Uskoro očekujemo predstavljanje Apoteka u regionu / opštinama Bijelo Polje, Nikšić i Budva: Apoteka 'Stanić', Apoteka 'Herbora 1', Apoteka 'Herbora 2' i Apoteka 'Uniprom'...

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija 3će Apoteke u okviru web portala apoteka. Predstavljena apoteka sa kompletnom prezentacijom je sa lokacijom u opštini Podgorica - Apoteka 'Tea Medica 9'. Uskoro se očekuje naredno predstavljanje.

Predstavljena apoteka

Kreirana je prezentacija 2ge Apoteke u okviru web portala apoteka u Crnoj Gori. Predstavljena apoteka sa kompletnom prezentacijom je sa lokacijom u opštini Podgorica - Apoteka 'Tea Medica 2'. Želimo Vam ugodno pretraživanje stranica apoteke.

Prva faza predstavljanja

U okviru prve faze predstavljanja Apoteka uskoro očekujemo predstavljanje Apoteke 'Tea Medica 2' i 'Tea Medica 9' iz Podgorice, kao i Apoteka 'Stanić' i 'Latković' iz Bijelog Polja i Nikšića. U toku naredne sedmice očekujemo dalje predstavljanje u Budvi i Nikšiću.

Aktivne nove stranice

Aktivni su novi sadržaji - stranice u okviru portala. Posjetite strane u okviru cjeline AKTUELNO, i to strane sa 'promocijama' i 'savjetima', kao i strane 'kontakt', 'uslovi korišćenja portala', 'impressum' i 'marketing'. Aktiviranje ostalih sadržaja je u toku, kao i nastavak predstavljanja apoteka u sva tri regiona u Crnoj Gori.

Predstavljena prva apoteka

Kreirana je prezentacija - predstavljanje 1ve Apoteke u okviru web portala apoteka u Crnoj Gori.

Predstavljena Apoteka sa kompletnom prezentacijom je sa lokacijom u opštini Podgorica - Apoteka '36.6'. Želimo Vam ugodno pretraživanje stranica apoteke. Uskoro se očekuje naredno predstavljanje.

Kreiran web portal Apoteka u Crnoj Gori

Dobrodošli na stranice web portala Apoteke CG. U toku je kreiranje spiska Apoteka po regijama, opštinama i gradovima, a uskoro će biti aktivan i preostali sadržaj kao i predstavljanje prve Apoteke u okviru web portala - Apoteke '36.6'. Portal će predstavljati i stručne teme iz oblasti farmacije, kao i farmaceutski forum i blog sa diskusionim grupama i farmaceutskim temama. Planirani su i dodatni sadržaji koji će biti aktivni nakon prevobitnog predstavljanja prve faze izrade prezentacija apoteka.