PZU APOTEKA     Magnolija TIVAT
1
2
3
4
5
6

Najave promocija

U našoj Apoteci povremeno se organizuju promocije preprata, kako onih za prevenciju raznih oboljenja tako i kozmetičkih brendova.

Pratite novosti na sajtu i informišite se na vrijeme o promocijama!

ARHIVA PROMOCIJA

IZDVAJAMO

Društvena odgovornost

BRIGA O PACIJENTIMA - Naša moralna odgovornost je, da u smislu očuvanja zdravlja, učvrstimo simbiozu sa pacijentima kroz poštovanje njihove ličnosti, kroz davanje nepristrasnih preporuka o liječenju i održavanju zdravlja, kao i prevenciji bolesti, kroz brojne aktivnosti koje se svakodnevno sprovode u apoteci.

BRIGA O ZAPOSLENIMA - Briga o zaposlenima je veoma važan aspekt našeg društveno odgovornog poslovanja. Motivacija zaposlenih, njihovo zadovoljstvo, zaštita na radu, zdravstvena zaštita kao i usavršavanje kroz adekvatnu edukaciju, predstavlja kako lični,tako i kompanijski napredak.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE - Svjesni važnosti očuvanja i zaštite životne sredine, naše Apoteke odlikuje visoka društvena odgovornost, pa smo samim tim veoma uključeni u aktivne procese.

ODNOSI SA DRUŠTVENOM ZAJEDNICOM - Naše Apoteke su otvorene za nove poduhvate, promjene i usavršavanja. Poseban akcenat dajemo na neprestanom usavršavanju stručnog kadra, u nadi da ćemo tako privući novi zainteresovani stručni kadar i s njima nesebično podijeliti naša iskustva i znanja.


za korisnike usluga

Način plaćanja

GOTOVINA & PLATNE KARTICE (sve banke)!

tradicionalno & moderno

Našu Apoteku odlikuje spoj tradicionalnog i modernog apotekarstava, pa samim tim, kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za zdrav način života.

tim

Naš stručni tim ulaže ogroman trud da ispuni sve zahtjeve pacijenata i ostalih korisnika i na taj način opravda povjerenje koje nam je ukazano.

laboratorija

U okviru Apoteke, nalazi se dobro snabdjevena labaratorija, koja postoji još od osnivanja apoteke. U njoj se spravljaju magistralni i galenski preparati.

Licence

Farmaceuti posjedjuju licence za rad kao i mnogobrojne sertifikate za učešće na stručnim skupovima gdje dobijaju dodatnu edukaciju iz raznih oblasti.


utisci korisnika usluga

...